Kinetoterapia este o ramură a terapiei fizice care utilizează mișcarea și exercițiile terapeutice pentru a trata și a preveni diverse afecțiuni ale sistemului musculo-scheletic și ale sistemului nervos. Prin intermediul exercițiilor terapeutice, kinetoterapia are ca obiective principale îmbunătățirea funcționalității, restabilirea mobilității și reducerea durerii. Kinetoterapia este adesea utilizată în tratamentul afecțiunilor cum ar fi afecțiunile musculare și articulare, leziunile sportive, accidentele vasculare cerebrale, afecțiunile neurologice, afecțiunile cardiovasculare și multe altele. În plus, kinetoterapia poate fi utilizată și în scopuri de reabilitare post-chirurgicală sau pentru a ameliora simptomele anumitor afecțiuni cronice.


KINETIKMED – KINETOTERAPIE ȘI RECUPERARE MEDICALĂ ÎN CLUJ-NAPOCA!


_____Servicii de kinetoterapie de inalta calitate


La Cabinetul KinetikMed punem accentul pe furnizarea de servicii de kinetoterapie de înaltă calitate, personalizate pentru fiecare pacient în parte. Indiferent dacă vă recuperați după o accidentare, suferiți de dureri cronice sau aveți nevoie de reabilitare postoperatorie, avem expertiza și resursele necesare pentru a vă oferi tratamentul adecvat. Echipa noastră de kinetoterapeuți cu experiență vă va ghida pe tot parcursul procesului de recuperare, utilizând tehnici și exerciții terapeutice adaptate nevoilor și obiectivelor dumneavoastră.

Experienta si competenta profesionala


Suntem mândri să avem o echipă de kinetoterapeuți profesioniști și bine pregătiți, cu o vastă experiență în domeniu. Fiecare membru al echipei noastre este dedicat să vă ofere cele mai bune servicii și să vă ajute să vă atingeți obiectivele de recuperare. Cu abordări bazate pe evidențe și utilizând cele mai recente tehnici și tehnologii din domeniul kinetoterapiei, suntem în măsură să vă oferim soluții eficiente și sigure pentru recuperarea dumneavoastră.

Kinetoterapie personalizata si evaluare detaliata


La Centrul KinetikMed din Cluj-Napoca, înțelegem că fiecare pacient are nevoi și condiții individuale. De aceea, oferim evaluări detaliate și planuri de tratament personalizate. Prin înțelegerea în profunzime a afecțiunii și a obiectivelor dumneavoastră, vom dezvolta un program de kinetoterapie adaptat, conceput pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de recuperare și să vă îmbunătățiți calitatea vieții.

Facilitati moderne si locatie ultracentrala


Investim în facilități moderne și echipamente avansate pentru a vă oferi cele mai bune servicii de kinetoterapie în Cluj-Napoca. Suntem dedicați să vă oferim un mediu confortabil și sigur, în care să vă puteți desfășura terapia în cele mai bune condiții. Echipamentele noastre dedicate ne permit să efectuăm tratamente precise și eficiente, adaptate nevoilor dumneavoastră specifice. Dacă sunteți în căutarea serviciilor de kinetoterapie de încredere în Cluj, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă recâștigați sănătatea și să vă redobândiți funcționalitatea fizică. Programați o consultație astăzi și experimentați avantajele unei recuperări profesioniste și personalizate.

Programeaza o evaluare!

Pentru a incepe un tratament de recuperare solicita o evaluare completand formularul de mai jos. In cadrul sedintei de evaluare vei primi consilierea terapeutica necesara, se fac masuratorile specifice, testele neuromusculare si se alcatuieste planul de tratament adaptat nevoilor tale. 

PROGRAMARE EVALUARE