Sedinta de evaluare terapeutica este o etapa importanta inainte de a incepe un tratament de recuperare medicala. Ca si echipa de terapeuti, activam de peste 10 ani si tratam in medie 1.000 de pacienti pe an. Am investit permanent in imbunatatirea protocoalelor terapeutice si in comunicarea cu pacientii. Am folosit sfaturile primite pentru a optimiza obiectivele sedintei de evaluare in asa fel incat sa indeplineasca nevoile si asteptarile pacientilor.
 
Iata care sunt cele mai importante beneficii ale sedintei de evaluare:
 
  1. Identificarea problemei principale: In timpul sedintei de evaluare terapeutica, terapeutul va discuta cu pacientul despre problemele sale de sanatate si va identifica problema principala. Acest lucru poate ajuta la gasirea celor mai bune modalitati de tratament si la stabilirea unui obiectiv comun pentru pacient si terapeut.
  2. Personalizarea tratamentului: Fiecare persoana are nevoi diferite, iar sedinta de evaluare terapeutica poate ajuta la personalizarea tratamentului pentru fiecare pacient. Terapeutul poate analiza istoricul medical al pacientului, poate face o evaluare fizica si poate folosi alte instrumente pentru a determina ce tipuri de tratament ar putea fi cele mai eficiente.
  3. Stabilirea asteptarilor: Sedinta de evaluare terapeutica poate ajuta la stabilirea asteptarilor. Terapeutul poate discuta cu pacientul despre cat de mult timp va dura tratamentul, cat de des va trebui sa faca terapie si cat de multa durere sau discomfort ar putea simti. Acest lucru poate ajuta la reducerea stresului si la imbunatatirea cooperarii pacientului.
  4. Masurarea progresului: In timpul sedintei de evaluare terapeutice, terapeutul poate stabili o baza de referinta pentru masurarea progresului pacientului. Acest lucru poate fi important pentru a monitoriza evolutia pacientului si pentru a determina daca tratamentul este eficient sau daca trebuie sa se faca ajustari.
  5. Crearea unei relatii de incredere: Sedinta de evaluare terapeutica poate fi o ocazie excelenta pentru crearea unei relatii de incredere intre pacient si terapeut. Pacientul poate avea ocazia sa discute despre problemele sale cu cineva care il asculta si care poate oferi suport si sfaturi.
 
 

Deschide formular evaluare

Programeaza o evaluare!

Pentru a incepe un tratament de recuperare solicita o evaluare completand formularul de mai jos. In cadrul sedintei de evaluare vei primi consilierea terapeutica necesara, se fac masuratorile specifice, testele neuromusculare si se alcatuieste planul de tratament adaptat nevoilor tale. 

PROGRAMARE EVALUARE