Feedback-ul de la pacienți este extrem de important în îmbunătățirea serviciilor cabinetului de kinetoterapie. Acesta poate furniza informații valoroase despre experiența pacientului în cabinet, precum și despre eficacitatea tratamentului.
 
Iata cateva dintre motivele care ne-au determinat sa-ti solicitam feedback prin intermediul acestui formular online:
 
  1. Îmbunătățirea experienței pacienților: Feedback-ul oferit de pacienți poate oferi o imagine clară asupra așteptărilor lor în ceea ce privește serviciile și tratamentele oferite. Un cabinet de kinetoterapie care ia în considerare feedback-ul pacienților poate îmbunătăți experiența acestora și poate crea un mediu mai prietenos și mai confortabil pentru tratament.
  2. Creșterea satisfacției și a loialității pacienților: Odată ce feedback-ul pacienților este ascultat și implementat, aceștia se vor simți mai apreciați și îngrijiți. Aceasta poate duce la creșterea satisfacției și loialității pacienților, ceea ce poate duce la recomandări și creșterea numărului de pacienți.
  3. Îmbunătățirea calității serviciilor: Feedback-ul pacienților poate oferi informații valoroase despre ceea ce funcționează bine și ce trebuie îmbunătățit în cabinetul de kinetoterapie. Aceste informații pot fi folosite pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor și pentru a satisface mai bine nevoile pacienților.
  4. Creșterea transparenței și a încrederii: Dacă pacienții simt că feedback-ul lor este ascultat și luat în considerare, aceasta poate crește transparența și încrederea în cabinetul de kinetoterapie.
  5. Identificarea oportunităților de afaceri: Feedback-ul pacienților poate oferi informații despre ceea ce lipsește în piață sau în serviciile oferite și poate ajuta cabinetul de kinetoterapie să identifice oportunități de afaceri și să-și dezvolte portofoliul de servicii.
  6. Identificarea punctelor forte și a celor slabe: Feedback-ul pacienților poate ajuta la identificarea punctelor forte și a celor slabe ale cabinetului de kinetoterapie. Aceasta poate permite îmbunătățirea serviciilor și a tratamentelor oferite, dar și eliminarea problemelor sau deficiențelor care pot afecta experiența
 
În primul rând, feedback-ul pozitiv poate oferi un sentiment de împlinire și satisfacție pentru practicantul de kinetoterapie, arătând că munca sa este apreciată și că pacienții se simt mai bine după tratament. De asemenea, feedback-ul pozitiv poate fi folosit ca o modalitate de promovare a cabinetului, deoarece pacienții mulțumiți sunt mai predispuși să recomande cabinetul prietenilor și familiei.
 
În al doilea rând, feedback-ul negativ poate fi folosit ca o modalitate de a identifica problemele și deficiențele în serviciile oferite de cabinet. Acest lucru poate ajuta practicantul de kinetoterapie să ia măsuri pentru a îmbunătăți experiența pacientului și a îmbunătăți eficacitatea tratamentului. De exemplu, feedback-ul negativ poate arăta că timpul de așteptare este prea lung sau că comunicarea cu pacienții nu este suficient de clară.

Pentru a obține feedback de la pacienți, practicantul de kinetoterapie poate folosi o varietate de metode, cum ar fi chestionarele de satisfacție a pacientului, interviuri sau discuții informale. Este important ca practicantul de kinetoterapie să ofere un mediu deschis și receptiv pentru feedback, astfel încât pacienții să se simtă confortabil și încurajați să își exprime opinia.

În concluzie, feedback-ul de la pacienți este esențial în îmbunătățirea serviciilor oferite de cabinetul de kinetoterapie. Acesta poate fi folosit pentru a identifica problemele și pentru a le remedia, dar și pentru a promova cabinetul și a spori satisfacția pacienților.
 
Lasa-ne feedback-ul tau prin completarea formularului online si ajuta-ne sa intelegem mai bine nevoile, asteptarile si problemele pacientilor.

Programeaza o evaluare!

Pentru a incepe un tratament de recuperare solicita o evaluare completand formularul de mai jos. In cadrul sedintei de evaluare vei primi consilierea terapeutica necesara, se fac masuratorile specifice, testele neuromusculare si se alcatuieste planul de tratament adaptat nevoilor tale. 

PROGRAMARE EVALUARE