Tratament

image

Etape

Pentru a incepe un tratament de recuperare la centrul nostru, primul pas este sa va programati pentru o sedinta de evaluare terapeutica. La detalii gasiti toate etapele prin care veti trece pe parcursul programului de recuperare, de la programarea evaluarii si pana la finalizarea tratamentului.
Detalii


image

Suport

Activitatea noastra consta in efectuarea tratamentelor de recuperare medicala. Nu facem investigatii medicale si nu diagnosticam. Insa, datorita numarului mare de oameni care ne cer ajutorul, am creat parteneriate cu clinici care pot oferi aceste servicii pacientilor nostri.
Detalii


image

Evaluare

Inainte de a incepe un tratament de recuperare este necesara o evaluare terapeutica efectuata de catre fiziokinetoterapeut. In cadrul acestei sedinte de efectueaza testele neuromusculare si masuratorile specifice. De asemenea se analizeaza actele medicale, se alcatuieste planul de tratament individualizat si se ofera intreaga consiliere terapeutica necesara.
Detalii


image

Proceduri

Pachetele de tratament pe care le oferim includ toate procedurile de tratament necesare, adica electroterapie, laserterapie, masaj terapeutic, bandajari neuromusculare, kinetoterapie. In cazul in care nu sunt necesare toate procedurile, se va aloca timpul ramas procedurilor cele mai importante la momentul respectiv. Fiecare sedinta de tratament dureaza aproximativ 90 de minute, timp in care se efectueaza pana la 4 proceduri terapeutice diferite, in functie de recomandarile fiziokinetoterapeutului si de etapa tratamentului la care se afla pacientul.
Detalii


image

Preturi

Oferim trei pachete de tratament care difera doar prin numarul de sedinte. Pachetele disponibile sunt de 12 sedinte, 18 sedinte si 24 sedinte. Toate pachetele includ toate procedurile de tratament necesare si au o durata de valabilitate intre o luna si trei luni.
Detalii