Laserterapia este o formă de tratament medical care utilizează raze laser pentru a ajuta la vindecarea țesuturilor și la reducerea durerii. Acest tratament poate fi utilizat într-o gamă largă de afecțiuni, de la leziuni sportive și boli inflamatorii până la afecțiuni neurologice și dermatologice. 
 
Iată 7 dintre cele mai importante beneficii ale laserterapiei în recuperarea medicală:
 
  1. Reducerea inflamației: laserul poate fi utilizat pentru a reduce inflamația din țesuturile afectate, ajutând la ameliorarea durerii și a altor simptome asociate.
  2. Grabirea vindecării țesuturilor: laserul poate stimula procesul natural de vindecare a țesuturilor prin creșterea fluxului de sânge și oxigen către zona afectată.
  3. Reducerea durerii: laserul poate reduce durerea prin blocarea semnalelor de durere către creier și prin eliberarea de endorfine, substanțe care ajută la ameliorarea durerii.
  4. Îmbunătățirea circulației sanguine: laserul poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine prin dilatarea vaselor de sânge și prin creșterea aportului de oxigen și nutrienți către zona afectată.
  5. Reducerea cicatricilor: laserul poate ajuta la reducerea dimensiunii și aspectului cicatricilor prin îmbunătățirea producției de colagen, care este important pentru structura pielii.
  6. Tratamentul afecțiunilor neurologice: laserul poate fi utilizat pentru a trata afecțiuni neurologice precum neuropatia, ajutând la reducerea durerii și la îmbunătățirea funcției nervoase.
  7. Reducerea pierderii de mobilitate: laserul poate ajuta la reducerea pierderii de mobilitate cauzate de afecțiuni cum ar fi artrita și boala Parkinson prin reducerea inflamației și îmbunătățirea fluxului sanguin.
     
Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile laserterapiei în recuperarea medicală, iar utilizarea acestei terapii poate fi adaptată pentru a se potrivi nevoilor individuale ale pacienților. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a determina dacă laserterapia ar putea fi o opțiune de tratament adecvată pentru afecțiunea dumneavoastră.
 

Programeaza o evaluare!

Pentru a incepe un tratament de recuperare programeaza-te online completand formularul de mai jos. In cadrul sedintei de evaluare vei primi consilierea terapeutica necesara, se fac masuratorile specifice, testele neuromusculare si se alcatuieste planul de tratament adaptat nevoilor tale. Dupa completarea formularului, te vom contacta in maxim 24 de ore. Pentru informatii vorbeste cu un terapeut la numarul: +0370509032

PROGRAMARE EVALUARE