Cele mai importante 7 calitati ale unui kinetoterapeut apreciate la angajare si explicarea acestora:
 
  1. Cunoștințe solide în domeniul kinetoterapiei: Un kinetoterapeut trebuie să aibă cunoștințe profunde în anatomie, fiziologie, biomecanică și patologie pentru a putea evalua corect pacienții și a dezvolta programe de tratament eficiente.
  2. Abilități de comunicare: Pentru a fi un bun kinetoterapeut, este esențial să poți comunica clar și eficient cu pacienții, să fii empatic și să poți explica în termeni simpli tratamentul și evoluția acestuia.
  3. Abilități de organizare și planificare: Pentru a lucra eficient cu pacienții, un kinetoterapeut trebuie să fie capabil să-și organizeze și să-și planifice timpul în mod eficient, să prioritizeze sarcinile și să respecte termenele limită.
  4. Creativitate: Fiecare pacient are nevoi diferite și un kinetoterapeut trebuie să fie capabil să găsească soluții creative pentru a-i ajuta să se recupereze cât mai repede posibil.
  5. Flexibilitate și adaptabilitate: Un kinetoterapeut trebuie să fie capabil să se adapteze la diferite situații și să își ajusteze programul de tratament în funcție de nevoile individuale ale pacienților.
  6. Orientare către pacient: Kinetoterapeutul trebuie să fie mereu atent la nevoile și preferințele pacientului și să se asigure că acesta este confortabil cu programul de tratament și cu modalitatea de lucru.
  7. Abilități de colaborare: Un kinetoterapeut poate lucra cu diferite categorii de profesioniști, cum ar fi medici, terapeuți ocupaționali sau psihologi, și trebuie să fie capabil să colaboreze eficient cu aceștia pentru a oferi pacienților cele mai bune rezultate.

Programeaza o evaluare!

Pentru a incepe un tratament de recuperare programeaza-te online completand formularul de mai jos. In cadrul sedintei de evaluare vei primi consilierea terapeutica necesara, se fac masuratorile specifice, testele neuromusculare si se alcatuieste planul de tratament adaptat nevoilor tale. Dupa completarea formularului, te vom contacta in maxim 24 de ore. Pentru informatii vorbeste cu un terapeut la numarul: +0370509032

PROGRAMARE EVALUARE