DespreAfla mai multe despre centrul KinetikMed

Afla mai multe despre centrul nostru...


image

Valori

Am construit acest centru de recuperare acum mai bine de zece ani cu scopul de a ajuta cat mai multi pacienti sa se recupereze complet, eficient si intr-un timp cat mai scurt. Avem noua valori de baza dupa care ne desfasuram activitatea si pe care le respectam inca din prima zi.
Detalii


image

Facilitati

Localizat intr-o zona superba a Clujului, chiar in incinta stadionului Cluj Arena, centrul KinetikMed dispune de toate conditiile necesare pentru un tratament de recuperare eficient.
Detalii


image

Obiective

Sistemul de recuperare dezvoltat de echipa noastra consta in evaluarea, monitorizarea si imbunatatirea celor mai importanti noua parametri care influenteaza buna functionare a aparatului locomotor. De aici rezulta si cele mai importante obiective terapeutice pe care le urmarim in fiecare tratament.
Detalii


image

Echipa

Fiziokinetoterapeutii centrului sunt absolventi ai facultatii de Fiziokinetoterapie din cadrul Universitatii de Medicina. Au tratat peste 2.500 de pacienti si au participat la mai multe cursuri de formare cu specialisti din tara sau strainatate. Impreuna formam o echipa implicata si bine pregatita.
Detalii


image

Galerie

Amenajarea si designul centrului a fost conceput in asa fel incat sa valorifice la maxim spatiul disponibil si aparatura de recuperare medicala. Atmosfera este una motivanta, orientata spre performanta dar totodata prietenoasa si plina de voie buna.
Detalii