SuportOferim suport terapeutic

Activitatea noastra consta in efectuarea tratamentelor de recuperare medicala. Nu facem investigatii medicale si nu diagnosticam. Insa, datorita numarului mare de oameni care ne cer ajutorul, am creat parteneriate cu clinici care pot oferi aceste servicii pacientilor nostri.


image

Investigatii

image

Diagnosticare

image

InformareVrei detalii? Citeste raspunsurile la cele mai frecvente intrebari ale clientilor.


 • Ma puteti ajuta daca nu am un diagnostic clar? +

  La centrul nostru nu oferim servicii de investigare sau diagnosticare. Alcatuim planul de tratament pe baza unui diagnostic deja existent si pe baza unor teste specifice suplimentare pe care le efectuam in cadrul sedintei de evaluare. Daca nu ai un diagnostic clar, te putem ajuta prin intermediul partenerilor nostri atat cu investigatiile medicale cat si cu partea de diagnosticare.
 • Ma puteti ajuta sa aflu de ce investigatii am nevoie? +

  Da, prin intermediul partenerilor nostri. Avem parteneriate cu mai multe clinici care dispun de medici ortopezi, neurologi sau reumatologi. Acestia, in urma unei consultatii medicale, iti vor prescrie investigatiile de care ai nevoie si vor stabili diagnosticul pe baza acestora. In momentul in care vei obtine un diagnostic, echipa noastra te poate ajuta cu alcatuirea planului de tratament si cu efectuarea procedurilor terapeutice necesare.
 • Ma puteti ajuta cu alcatuirea unui plan de recuperare? +

  Da, sigur. Facem acest lucru in cadrul sedintei de evaluare. Vom efectua impreuna o serie de teste si masuratori pentru evaluarea fortei, mobilitatii, coordonarii, stabilitatii, echilibrului, posturii, rezistentei si altele. Pe baza acestor informatii, a diagnosticului si a actelor medicale se alcatuieste un plan de recuperare individualizat.
 • Ma puteti ajuta sa fac procedurile de tratament necesare? +

  Da, sigur. Poti efectua la noi toate procedurile de tratament de care ai nevoie: proceduri de kinetoterapie, masaj terapeutic, electroterapie, laserterapie, bandajare kinesiologica sau terapie neuromiofasciala, toate sub supravegherea directa a fiziokinetoterapeutului.
 • Imi puteti spune de cate sedinte de tratament am nevoie? +

  Da, in urma unei sedinte de evaluare. Pentru a putea raspunde aproximativ la aceasta intrebare, e nevoie ca fiziokinetoterapeutul sa analizeze actele medicale si sa faca o serie de teste si masuratori pentru a stabili care este starea in care te afli si care sunt obiectivele terapeutice pe care un tratament ar trebui sa le materializeze.
 • Imi puteti spune ce am de facut pentru a ma recupera? +

  Sigur, in cadrul sedintei de evaluare terapeutica iti vor fi explicate poate etapele procesului de recuperare si toate obiectivele terapeutice care trebuiesc atinse pentru o recuperare completa.
 • Imi puteti da sfaturi de specialitate pentru afectiunea mea? +

  Da. In cadrul sedintei de evaluare terapeutica, fiziokinetoterapeutul iti va raspunde la toate intrebarile legate de afectiunea ta si de recuperarea acesteia.
 • Ma puteti ajuta sa evit eventualele recidive in viitor? +

  Da. Pe masura ce vei progresa in procesul de recuperare, vei invata cum sa-ti protejezi articulatiile, cum sa efectuezi corect miscarile si cum sa ai o postura optima. De asemenea vei invata exercitii si miscari pe care le poti efectua si acasa cu scopul stabilizarii articulatiilor si a lanturilor musculare. Toate acestea te vor ajuta sa eviti eventualele recidive.
 • Aveti suficienta experienta in recuperare medicala? +

  Da, la centrul nostru s-au tratat peste 2.500 de pacienti in cei peste 10 ani de activitate. Investim permanent in dezvoltarea profesionala si participam la cursuri specifice. Multi dintre terapeutii nostri au inclusiv masterate in recuperare medicala.
 • 1