ProceduriCele mai eficiente proceduri de tratament

Pentru a obtine un randament terapeutuc cat mai bun, am ales sa efectuam procedurile de tratament pe care le consideram ca fiind cele mai eficiente. Tipurile de proceduri si modul de aplicare al acestora variaza in functie de particularitatile fiecarui pacient in parte.


image

Kinetoterapie

image

Masaj medical

image

Electroterapie

image

Laserterapie

image

Kinesio Taping

image

Terapie Neuro MiofascialaVrei detalii? Uita-te peste beneficiile procedurilor pe care le efectuam.


 • Care sunt beneficiile procedurii de kinetoterapie? +

  Kinetoterapia are vaste indicatii, fiind cea mai importanta procedura de tratament pentru recuperarea unei game largi de afectiuni. Cateva dintre beneficiile kinetoterapiei sunt: contribuie la ameliorarea durerilor si a inflamatiilor, este singura procedura care recupereaza mobilitatea, contribuie la recuperarea fortei musculare pierdute, ajuta la recuperarea rezistentei la efort prelungit, ajuta la recuperarea stabilitatii si a echilibrului, ajuta la corectarea posturii corporale nefiziologice, ajuta la recuperarea coordonarii miscarilor complexe.
 • Care sunt beneficiile procedurii de masaj medical? +

  Masajul medical este una dintre cele mai cunoscute proceduri terapeutice. Cateva dintre beneficiile acestuia sunt: scade inflamatia si amelioreaza durerile articulare, scade contracturile musculare si detensioneaza, incalzeste tesuturile si stimuleaza circulatia, stimuleaza secretia de lichid sinoviat intraarticular, constribuie la asuplizarea si tonifierea tesuturilor, stimuleaza secretia de endorfine in organism, scade edemul si favorizeaza drenarea limfei.
 • Care sunt beneficiile procedurii de electroterapie? +

  Cateva dintre cele mai importante beneficii ale electroterapiei sunt: scade inflamatia si amelioreaza durerile articulare, stimuleaza hranirea tesuturilor pe care este aplicata, incalzeste tesuturile si detensioneaza musculatura, stimuleaza secretia de lichid sinoviat intraarticular, stimuleaza circulatia sangelui in tesuturile moi, stimuleaza secretia de endorfine in organism, stimuleaza in mod direct sistemul neuromuscular.
 • Care sunt beneficiile procedurii de laserterapie? +

  Laserterapia este o procedura noninvaziva si atraumatica cu multe aplicatii in domeniul recuperarii. Eficienta ei este in multe situatii surprinzatoare. Cateva beneficii ale cesteia: au un efect intens biostimulator si trofic tisular, contribuie la diminuarea iflamatiei si a durerilor, contribuie eficient la combaterea edemelor, imbunatateste circulatia sangelui si a limfei, creste activitatea intercelulara si metabolismul, grabeste regenerarea structurilor nervoase, contribuie la vindecarea rapida a ranilor.
 • Care sunt beneficiile procedurii de kinesio taping? +

  Acasta este o tehnica bazata pe procesul natural de refacere al oganismului. Consta in aplicarea unori benzi speciale pe muschi pentru sustinere sau stimulare. Cateva beneficii: efectele apar chiar din momentul aplicarii benzilor, bandajele nu impiedica deloc fluiditatea miscarilor, bandajele permit efectuarea antrenamentelor, completeaza bine procedurile de tratament, bandajele prelungesc efectele tratamentelor, bandajele pot fi folosite mai multe zile consecutive, reduc considerabil inflamatia si durerea locala.
 • Care sunt beneficiile procedurii de terapie neuro miofasciala? +

  Tehnicile miofasciale sunt o forma de terapie manuala si au ca scop corectarea unor tensiuni fasciale si implicit musculare. Aceste tehnici au ca origine osteopatia, de unde sunt imprumutate si introduse in sala de kinetoterapie, cu scopul de a completa recuperarea pacientului si de a mari optiunile de abordare a patologiilor intalnite.
 • 1