ValoriAcestea sunt valorile noastre

Am construit acest centru de recuperare acum mai bine de zece ani cu scopul de a ajuta cat mai multi pacienti sa se recupereze complet, eficient si intr-un timp cat mai scurt. Avem noua valori de baza dupa care ne desfasuram activitatea si pe care le respectam inca din prima zi.


image

Corectitudine

image

Consiliere

image

Ajutor

image

Eficienta

image

Dezvoltare

image

Respect

image

Recunostinta

image

Implicare

image

AtentieVrei detalii? Citeste raspunsurile la cele mai frecvente intrebari ale clientilor.


 • Ce intelegem prin corectitudine? +

  Suntem corecti cu pacientii nostri si incercam inainte de toate sa obtinem cel mai eficient tratament posibil, in cel mai scurt timp. Efectuam doar proceduri cu un randament terapeutic crescut si refuzam aplicarea procedurilor care nu si-au dovedit eficacitatea intr-un mod stiintific.
 • Ce intelegem prin consiliere? +

  Un tratament de recuperare medicala cere multa implicare directa din partea pacientului. De aceasta implicare depinde rezultatul obtinut. Vrem ca pacientii nostri sa inteleaga inca din prima sedinta, adica sedinta de evaluare, care sunt obiectivele terapeutice pe care le urmarim si cum le vom indeplini. Care sunt etapele procesului de recuperare si care este rolul fiecareia. Ce anume vom face pe parcursul tratamentului si de ce. Oferind consiliere pacientului, acesta intelege intregul proces de recuperare, iar nivelul lui de implicare creste. Astfel se imbunatatesc si rezultatele. Un pacient bine informat trece mult mai usor printr-un tratament de recuperare, este mult mai focusat si are rezultate mai bune.
 • Ce intelegem prin ajutor? +

  Misiunea noastra este sa ajutam cat mai multi oameni sa se recupereze complet, fara sechele sau recidive. Facem acest lucru prin tratamentele de recuperare pe care le oferim, prin campaniile informative pe care le dezvoltam, prin postarile de pe retelele de socializare, prin articolele de pe blog, prin ghidurile gratuite pe care le scriem, prin zecile de convorbiri telefonice pe care le avem in fiecare zi cu pacientii, prin evenimentele pe care le sustinem sau prin activitatile caritabile. Asa cum ne place sa spunem, nu ajutam pentru a face bani, ci facem bani pentru a putea ajuta.
 • Ce intelegem prin eficienta? +

  Suntem focusati permanent pe eficienta tratamentului si pe monitorizarea evolutiei. Consideram ca un tratament de recuperare este eficient atunci cand efectuarea lui indeplineste toate obiectivele terapeutice stabilite initial, in cadrul sedintei de evaluare.
 • Ce intelegem prin dezvoltare? +

  Investim in dezvoltarea profesionala a fiziokinetoterapeutilor, in echipamentele medicale pe care le folosim si in amenajarea spatiilor. Credem ca dezvoltarea si imbunatatirea permanenta sunt esentiale pentru a ramane competitiv in domeniu.
 • Ce intelegem prin respect? +

  Ne respectam toti pacientii in egala masura si ii tratam in consecinta.
 • Ce intelegem prin recunostinta? +

  Suntem recunoscatori tuturor celor care cred in noi si in activitatea noastra. Ei ne fac sa mergem mai departe si sa ne bucuram in fiecare zi de profesia pe care ne-am ales-o. Ei ne ajuta sa devenim tot mai buni, sa ne intelegem tot mai bine pacientii si sa oferim la randul nostru o valoare tot mai mare.
 • Ce intelegem prin implicare? +

  Ne implicam activ in indeplinirea obiectivelor terapeutice ale pacientilor.
 • Ce intelegem prin atentie? +

  Suntem atenti cu pacientii si cu nevoile lor.
 • 1